Welkom bij Honden- & Kattenhotel Pico-Bello te Kampen

LET OP:

 

Helaas zijn wij voor de aankomende maanden genoodzaakt (door o.a. de gasprijs) alleen nog 'VAKANTIE OPVANG' te bieden in de 'ZOMERVAKANTIE'. Momenteel geldt dit nog steeds, alleen voor de klanten/logees, die hier al vaker geweest zijn. Zodra wij weer nieuwe klanten/logees aan kunnen nemen, zal dat hier op de site en facebook komen te staan. Wij zullen dan geopend zijn van circa 1 juli t/m circa 15 september.

 

BEDANKT VOOR UW BEGRIP

 

 

Het grootste probleem van 'met vakantie gaan' is voor de meeste dierenbezitters een goede betrouwbare en diervriendelijke opvang voor hun huisdier te vinden. U gaat immers niet fijn met vakantie als u uw huisdier niet met een 'goed gevoel' achter laat.

 

Omdat wij daar, door onze liefde voor onze eigen dieren, alle begrip voor hebben, besloten wij een honden- en kattenhotel te beginnen.

We hebben tijdens de bouw en ook tijdens het werken met de dieren, steeds in ons achterhoofd gehouden of we hier onze eigen dieren met een gerust hart achter zouden laten. Daar zijn wij in geslaagd.

 

Wilt u uzelf en uw huisdier een onbezorgde, prettige vakantie bezorgen, bespreek dan nu een verblijfplaats bij:

 

 

Honden- & Kattenhotel Pico-Bello Kampen!

 

Wij hebben momenteel een klantenstop!

 

Marlies de Ruiter

Wij zijn gesloten van 10-06 t/m 24-06 '22

18-09 t/m 30-09 '22

15-11 t/m 30-11 '22

Wat Bieden Wij:

 

-Ruime, schone, verblijfplaatsen die dagelijks gereinigd en gedesinfecteerd worden

-Grote speelweides

-Diervriendelijke, betrouwbare, professionele verzorging

-Overdekt buitenverblijf voor regenachtige periodes

-Persoonlijke aandacht en liefde voor zowel de honden als de katten

-Verwarmde verblijven in koude periodes

 

Naast het verblijf in een ruime, schone verblijfplaats, krijgen de honden 4 keer per dag ongeveer een uur per keer, de gelegenheid om buiten te zijn in een van de speelweides, waar ze alleen of met meerderen lekker uit kunnen dollen.

 

Iedere kat beschikt over zijn/haar eigen verblijf waarin hij/zij zowel binnen als buiten kan zijn. Wij hebben hiervoor gekozen,

omdat een kat van oorsprong een solitair dier is.

Ook kunnen wij ze scherp in de gaten houden, zien wat ze eten, hoeveel ze eten en drinken, ontlasting in de gaten houden omdat iedere kat ook zelf beschikt over een kattenbak die dagelijks gedesinfecteerd wordt.

Copyright © 2015  Honden- & Kattenhotel Pico-Bello  |  KvK: 05080407  |  Haatlanderdijk 33  |  8262 AP Kampen